Ons Restaurant

Eetkamer Potjandorie - Ons Restaurant

Restaurant Eetkamer Potjandorie is het adres voor een gezellig etentje. Neem plaats aan een van onze huiselijke tafels en wij verzorgen u een sfeervolle gastvrije avond. Onze uitgebreide kaart met een diversiteit aan gerechten serveren wij in gloeiend hete potjes en pannetjes zodat u rustig van uw eten kunt genieten!

Van woensdag tot en met zondag kunt u vanaf 17.00 bij ons lekker eten of na overleg eerder. De keuken sluit naar gelang de drukte. Voorkom teleurstelling en reserveer. Ook op maandag en dinsdag kunt u bij ons terecht . Vanaf minimaal 10 personen leveren wij graag onze vrije dag in, u betaald altijd voor 10 personen ook als u plotseling met minder mensen komt!

Bij groepen vanaf 15 personen kunnen wij u vragen om een aanbetaling te doen. Bij annulering binnen 10 dagen voor het gereserveerde tijdstip behouden wij ons het recht om u annuleringskosten in rekening brengen.

Terras

Naast heerlijk eten in onze Eetkamer kunt u ook op ons terras genieten van onze gerechten. Niet alleen in de zomer, maar ook in de herfst en winter is het heerlijk vertoeven op ons knusse, beschutte en verwarmde terras.