Ons Restaurant

Over ons

Restaurant Eetkamer Potjandorie

Het adres voor een heerlijk en gezellig etentje. Neem plaats aan een van onze huiselijke tafels en wij verzorgen u een sfeervolle gastvrije avond. Onze uitgebreide kaart met een diversiteit aan gerechten serveren wij in gloeiend hete potjes en pannetjes zodat u rustig van uw eten kunt genieten!

Van woensdag tot en met zondag kunt u vanaf 17.00 bij ons lekker eten of na overleg eerder. De keuken sluit naar gelang de drukte. Voorkom teleurstelling en reserveer. Ook op maandag en dinsdag kunt u bij ons terecht . Vanaf minimaal 13 personen leveren wij graag onze vrije dag in, u betaalt minimaal voor 13 personen ook als u plotseling met minder mensen komt!

Bij groepen vanaf 15 personen kunnen wij u vragen om een aanbetaling te doen. Bij annulering binnen 10 dagen voor het gereserveerde tijdstip behouden wij ons het recht om u annuleringskosten in rekening brengen.

Gratis parkeren

Bij Potjandorie kunt u de auto gratis voor de deur parkeren.

Genieten van Potjandorie bij u thuis?

Potjandorie levert ook catering aan huis. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden.

Het terras

Naast heerlijk eten in onze Eetkamer kunt u ook op ons terras genieten van onze gerechten. Niet alleen in de zomer, maar ook in de herfst en winter is het heerlijk vertoeven op ons knusse, beschutte en verwarmde terras. Het terras van Potjandorie is rookvrij. U kunt genieten van uw rookwaar op het zitje aan de zijkant van het restaurant.

Brunch

Heerlijk tussen de middag genieten van een uitgebreide brunch? Dat kan! Vanaf 15 personen of meer kunt u bij Potjandorie komen genieten van een heerlijk brunch-buffet. Informeer naar de mogelijkheden.

Reserveer direct

06- 40 60 16 12 / 055 - 521 9419

Praktisch

Maandag & Dinsdag
Zijn wij vrij, maar gaan we voor u open vanaf 12 personen
Woensdag tot en met zondag
Zijn wij open vanaf 17.00 uur!